Voor en door jongeren met reuma

Marijn was anderhalf toen ze jeugdreuma kreeg. Ze worstelde jarenlang met goede en slechte periodes, pijnklachten en rolsoelongemakken. In die tijd heeft ze verschillende methodes ontwikkeld om (niet) met haar ziekte om te gaan, en een daarvan is door erover te schrijven. Marijn schrijft al zo lang ze kan lezen en zou haar naam later graag terug zien bij de L van Literatuur. 

 

'Poezenoren' en '#lolreuma' zijn leuke cadeaus voor jongeren die hun diagnose net te horen hebben gekregen, maar ook voor jongeren die hier al langer mee te maken hebben. Daarnaast is de bundel een must-read voor iedereen die te maken heeft met jongeren met reuma. De reuma-ongemakken kan je niet altijd zien, maar dat betekent niet dat ze er niet zijn. Met deze bundel krijg je inzicht in wat het betekent om reuma te hebben en jong te zijn.

 

Bestellen?

Zowel 'Poezenoren' als '#lolreuma' kost €5,- inclusief verzendkosten. Beide bundels samen zijn verkrijgbaar voor €7,50 inclusief verzendkosten. Op de site YouthRwell www.youth-r-well.com kun je deze bestellen.